zaterdag 18 februari 2017

Sister sewing

Deze zomer kocht ik het boek '200 jurken' van Evelien Cabie. Wat een geweldig boek! Het is zo eentje waar je naaibrein meteen overuren van begint te draaien door de honderden mogelijke combinaties. Het duurde dan ook niet lang (ik denk welgeteld 5 minuten) voor ik de eerste bestelling doorkreeg van mijn zus. Zij is meer fan van sister sewing dan van selfish sewing... Ze kocht meteen een leuk bordeaux stofje voor een TiRaKiMe kleedje. De kraag en de mouwlus wou ze graag in het licht bruin. Ze is misschien zelf niet handig op naaivlak maar smaak heeft ze wel...perfect team dus! 👌

De supersnelle bestelling geraakte echter niet verder dan "binnenkort zal ik er eens aan beginnen". Acht maanden heeft "binnenkort" geduurd! Ze heeft er lang op moeten wachten máár het eindresultaat mag er zeker zijn! 

De mouwlussen werkte ik af met bordeaux gestippelde knopjes en op vraag van Jana ook een knopje aan de kraag...zoals ik al zei: topteam! De afwerking van de rok deed ik met licht bruine biais wat een erg leuk effect geeft als ze wandelt. 


 

Liefs,
Ewa

💋2 opmerkingen:

  1. Ik ben ook superblij met dit boek...zoveel variaties en vooral goede patronen

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ja inderdaad, vorige week kocht ik ook '200 shirts' :) Superblij met mijn aankoop!

      Verwijderen