zondag 26 maart 2017

Spring is in the air!

Aaaaah, daar is ze dan, de lentezon! Eindelijk! Ze maakt mij niet enkel vrolijk maar geeft mij ook bakken energie. En dan vooral energie om uren achter mijn naaimachine te kruipen. Het gebeurt niet zo heel vaak dat ik echt uuuuuuren achter mijn machine kruip zonder pauzes... Maar deze week had ik zo een productieve dag. Ik stopte enkel omdat mijn maag zรณ hard aan het knorren was van de honger. 

Enkele weken geleden printte ik het gratis Poolse (!) patroon van deze site en puzzelde ettelijke uurtjes voor televisie om alle patroondelen deftig aan elkaar te plakken. Het duurde veel te lang naar mijn goesting waardoor ik allesbehalve zin had om er verder aan te werken. En dus belandde het patroon ergens in een hoekje van mijn kamer tot...mijn productieve dag er aan kwam! 

Ik maakte voor het eerst een jasje mรฉt voering. En dat zonder werkbeschrijving! Applausje voor mijzelf ๐Ÿ’ช Waarschijnlijk heb ik hier en daar de delen vrij onorthodox in elkaar gezet maar het resultaat mag er zijn. 
De kraag was best wel een pittig stukje en zal bij een volgende versie al veel beter gaan (lees: de versie voor mijn zus ๐Ÿ˜‰). Ze staat een beetje 'pofferig' maar op zich vind ik dat niet zo erg. Kledingstukken voor mijzelf ondergaan meestal een minder kritische keuring dan die voor iemand anders...ik ben echt een gemakkelijke klant! 


De blauwe Chanel mantelstof kocht ik op een editie van stoffencircus in Wieze, de stof voor de donkerblauwe boord kreeg ik via via en de knopen kocht ik bij Veritas (de blauwachtige matte schijn is jammer genoeg moeilijk te zien op foto).Voilร , mijn 'casual chique' vestje, perfect voor met dit mooie lenteweer. En binnenkort zullen de zomerkleedjes wel terug boven gehaald kunnen worden ๐Ÿ˜ 


Liefs, 
Ewa 

๐Ÿ’‹

4 opmerkingen:

 1. Super! Staat je heel mooi!
  Bij mij ligt de stof en het patroon ook klaar maar nog niet begonnen.. maar het kriebelt nu wel!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel :) het is even zoeken maar de jas zelf en de voering zitten relatief snel in elkaar. De kraag is het moeilijkste... veel succes, het zal zeker lukken ;)

   Verwijderen
 2. Prachtig gedaan Ewa๐Ÿ‘ ik had het je wel al gezegd, maar wou het je nog eens zeggen hoor ๐Ÿ˜Š je bent goed bezig...grtjs Linda

  BeantwoordenVerwijderen